LETJELE ČAŠE, FLAŠE… U centru Rijeke žestoka tučnjava dvije skupine mladića

Sve se odigralo na terasama ugostiteljskih objekata u samom središtu Rijeke u petak navečer

Kakva turistička antipropaganda! U špici turističke sezone, u samom centru grada, u petak negdje oko 22 sata, dvije skupine mladića nisu imale pametnijeg posla (alternativa: noćno kupanje s djevojkama, posjet koncertu, večera u restoranu…) nego žestoko se fizički sukobiti oko bogzna čega.

Da stvar bude gora, do sukoba u kojem su letjele čaše, flaše, ostali ugostiteljski pribor… bilo je puno nedužnih gostiju, od kojih su neki bili i s malom djecom, koji su protivno svojoj volji morali biti svjedocima nemilog događaja neprimjerenog imidžu Rijeke kao sigurnog i mirnog turističkog odredišta.

Prema pričama očevidaca, do fizičkog obračuna na Trgu Republike Hrvatske, odmah uz riječki Korzo, došlo je nakon što je na terasu »Pommeryja« stigla prva grupa mladića. Tada je još sve bilo mirno, no do sukoba je došlo kada se pojavila druga skupina te se fizički sukobila s prvom grupom.

Nastao je metež ravan „kaubojskim“ obračunima iz „saloona“ – porazbijane su čaše i pepeljare, izvrtani stolovi i stolice… Međutim, prva policijska ophodnja koja je odmah po pozivu krenulo na mjesto incidenta nije zatekla umiješane: mladići su se razbježali u svim smjerovima, a policija do danas ujutro nije imala čvršćih saznanja o tome što se točno, i zašto, dogodilo.

Danas međutim u rečenim ugostiteljskim objektima uobičajena slika, kao da se sinoć ništa nije dogodilo, a ugostitelji nisu imali previše volje niti komentirati sinoćnji događaj.

U potpunosti ih razumijemo…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views