PRIJETIO SMRĆU

FOTO ‘Ljudi, pomozite’! Muškarac krampom nasrnuo na ženu i udario je u glavu

RTL

Muškarca sumnjiče za pokušaj ubojstva i prijetnje

U mjestu Rastovac kod Zagvozda jučer se dogodio brutalan napad u kojem je 73-godišnji muškarac ručnim alatom napao ženu. Iz PU Splitsko-dalmatinske jutros javljaju da su policijski službenici Postaje granične policije Imotski nad počiniteljem proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaj ubojstva i prijetnja.

Na video snimci može se vidjeti kako je muškarac u jednom trenutku uzeo kramp u ruke, a potom nasrnuo na ženu i svom snagom je udario u glavu. ”Ljudi, pomozite, pomozite”, čuje se na snimci.

”Istoga se sumnjiči da je jučer oko 09.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku”, izvijestili su iz policije.

Oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari