PRIJETIO SMRĆU

FOTO ‘Ljudi, pomozite’! Muškarac krampom nasrnuo na ženu i udario je u glavu

Idi na originalni članak
RTL

Muškarca sumnjiče za pokušaj ubojstva i prijetnje

Oglas

U mjestu Rastovac kod Zagvozda jučer se dogodio brutalan napad u kojem je 73-godišnji muškarac ručnim alatom napao ženu. Iz PU Splitsko-dalmatinske jutros javljaju da su policijski službenici Postaje granične policije Imotski nad počiniteljem proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaj ubojstva i prijetnja.

Na video snimci može se vidjeti kako je muškarac u jednom trenutku uzeo kramp u ruke, a potom nasrnuo na ženu i svom snagom je udario u glavu. ”Ljudi, pomozite, pomozite”, čuje se na snimci.

”Istoga se sumnjiči da je jučer oko 09.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku”, izvijestili su iz policije.

Oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, prenose RTL Vijesti.

Exit mobile version