Metalni stup ski lifta pao među kupače: ‘Bilo je i djece, sreća da netko nije prepolovljen!’

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Radi se o metalnoj konstrukciji visokoj oko 15 metara. Prije pada na konstrukciju su se penjala djeca, stoga je prava sreća da nitko nije stradao

Samo sreća ispriječila se jučer pravoj drami na Valovinama u Puli prilikom pada konstrukcije ski lifta u more, piše Glas Istre.

Radi se o metalnoj konstrukciji visokoj oko 15 metara. Prije pada na konstrukciju su se penjala djeca.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Prema riječima očevidaca, koji su sve i snimili, prilikom pada konstrukcije u more, u blizini su bili kupači. Očevici su zvali Lučku kapetaniju, koja se, prema njihovim riječima, do mraka nije pojavila na mjestu nesreće.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

“Sva sreća da u neposrednoj blizini nije bilo kupača, jer netko bi stradao. Tragedija je izbjegnuta za dlaku”, izjavila je Branka Žužić, svjedokinja događaja koja je pozvala policiju.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

“To se dogodilo oko 16.30 sati, a ja sam s prijateljicom bila na plaži do nekih 20 sati, no Kapetanija se još nije pojavila. Bilo je strašno, u jednom trenutku samo se čulo “bum” i kada sam se okrenula, vidjela sam ogroman vrtlog.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Plaža je bila puna kupača i sva sreća da nitko nije stradao i da sajla koja se također iščupala nekoga nije prerezala na pola”, dodala je ona.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari