MORBIDNI NOĆNI SUDAR NA KRIMEJI: U srazu dva ljepotana na kotačima nasreću najteže stradao lim!

Sinoć negdje oko 22 sata u Kumičićevoj ulici na riječkoj Krimeji došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila (više) srednje klase, a vozači i putnici u vozilima zadobili su nasreću samo lakše tjelesne ozljede

Premda fotografije ne sugeriraju takav ishod, nasreću nije bilo teže ozlijeđenih u bliskom „susretu“ dva automobila (više) srednje klase sinoć oko 22 sata na Krimeji, kod Stadiona Krimeja.

sudar2a

Prema pričama očevidaca, do prometne nesreće došlo je najvjerojatnije zbog nepoštivanja ili nepoznavanja prometnih pravila od strane jednog ili obojice vozača koji se nisu snašli u prometu u uvjetima privremenog prekida rada semafora. Šteta na vozilima je velika, pogotovo stoga što se radi o relativno novijim automobilima (“audi”, “renault”) čiji dijelovi i popravak za nekoga stoje pravo malo bogatstvo, no najvažnije je ipak da u prometnoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih.

Vrlo brzo po nesretnom događaju na uviđaj su izašli djelatnici riječke prometne policije, a ozlijeđenima je pružena prva pomoć te su neki odvedeni na pretrage.

Pomalo je morbidno da su se automobili sudarili upravo na mjestu gdje je na obližnjem ogradnom zidu iscrtan veliki grafit posvećen Ivanu Pađenu-Šefu, tek 20-godišnjem mladiću koji je prije deset godina (30. 01. 2006.) poginuo u prometnoj nesreći  upravo kod Orijentovog stadiona kao suvozač alkoholiziranog vozača…

 

Promet tim dijelom grada neko je vrijeme bio nešto otežan, iako u kasnim noćnim satima to i nije predstavljalo neki veći problem za rijetke sudionike u prometu.

sudar3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari