"IZ ČISTA MIRA"

FOTO Neobična prometna nesreća na Kozali: Kako mu je ovo uspjelo?!

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se nešto prije 16 sati, u valjda najmirnijoj i najpreglednijoj riječkoj ulici

Danas rano poslijepodne, nešto prije 16 sati, u Ulici Petra Kobeka na području Kozale, iza gradskog groblja, dogodila se neobična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Neslužbeno, prema situaciji viđenoj na mjestu nesreće, iz nepoznatih razloga jedan automobil zabio se u stražnji dio drugoga, parkiranog vozila, koje je potom prednjim dijelom udarilo u zaštitnu ogradu. Što i kako se točno dogodilo, znat će se nakon obavljenog policijskog očevida.

Foto: Riportal

No i prije toga. može se zaključiti kako je riječ o neobičnoj nesreći, jer se dogodila u dijelu grada i na prometnici koja ni po čemu nije “problematična”, preopterećena ili lošeg kolnika i slabe signalizacije. Suho, ravno, pregledno… i u idealnim uvjetima za vožnju očito je da ljudski faktor može odigrati presudnu ulogu u situaciji u kojoj sve pođe po zlu. Naravno, očevid će pokazati i je li i koliko je parkirano vozilo ometalo normalno odvijanje prometa.

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Na svu sreću, prema našim prvim saznanjima, u ovoj prometnoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici na mjestu nesreće obavljaju očevid.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari