NESREĆA NA KOZALI

Noćni karambol na Kozali! Krš i lom; u nesreći stradala i parkirana vozila

Foto: Čitatelj

Prometna nesreća dogodila se noćas oko 1 sat

Vlasnici parkiranih automobila u Baštijanovoj ulici noćas i ujutro doživjeli su izuzetno neugodno iskustvo – u prometnoj nesreći nekoliko vozila je udareno i oštećeno, a najteže je stradao Renault Kadjar novijeg datuma proizvodnje.

Foto: Čitatelj

Službena verzija događaja još nam nije poznata, no prema izjavi čitatelja koji je svjedočio ovom “kršu i lomu” svemu je kumovala najvjerojatnije prevelika brzina kretanja vozila koje je prometovalo Baštijanovom. Iz za sada nepoznatih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom koje je “zaplesalo” na cesti a potom udarilo u parkirani Renault. Kolateralna žrtva cijelog događaja je i vozilo Opel Corsa koje je udareno u stražnji dio.

Foto: Čitatelj

Nakon svega, vozilo koje je izazvalo nesreću ostalo je dulje vrijeme prepriječeno na desnoj kolničkoj traci Baštijanove ulice u smjeru Pulca i Drenove.

Foto: Čitatelj

Inače, ovo nije bila jedina prometna nesreća zabilježena sinoć na širem gradskom području. Malo prije ove, još jedna nesreća dogodila se par stotina metara niže, u Laginjinoj ulici, a policija je cijelu noć imala pune ruke posla s očevidom prometnih nesreća.

Foto: Čitatelj

Čini se da se tako obistinila najava policije kako će s popuštanjem epidemioloških mjera građani pohrliti u noćni život, a s time dolaze i problemi s vožnjom pod utjecajem alkohola. Stoga još jednom pozivamo sve vozače da žive, ali i ne stradvaju u prometu gradskim ulicama!

Foto: Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari