Nova nesreća u Zvonimirovoj: Stradao vozač skutera!

Danas oko 11 sati u Zvonimirovoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl

Pod zasad nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara osobnog SUV vozila i skutera. Od siline udarca vozač skutera pao je na kolnik te zadobio ozljede noge.

Prema tvrdnjama svjedoka, do nesreće je došlo jer se vozač SUV-a blizu zgrade Novog lista odlučio na nedozvoljeno polukružno okretanje na cesti, vjerojatno zbog velike prometne gužve u smjeru centra grada. No u istom trenutku i iz istog smjera kretanja naišao je skuter te je došlo do sudara dvaju vozila, odnosno skuter se zabio u SUV vozilo koje je prelazilo punu crtu na kolniku. Prema tvrdnjama istog svjedoka, vozač skutera zima lakše ozljede noge i lopatice.

Na mjesto nesreće vrlo brzo došli su pripadnici hitnih službi a vozač skutera je prevezen na hitni trakt riječkoga KBC-a.

Na mjestu nesretnog događaja promet se neko vrijeme odvijao otežano i usporeno, situacija je takva i iza 12 sati jer policijski službenici obavljaju očevid.

Nakon obavljenog očevida znat će se službeno kako je došlo do ove prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari