OPREZ! Na vijaduktu Svilno nakon nesreće teretnjak prepriječio cestu

Foto: V. Linić

Do nesreće je došlo nešto prije 17 sata, vjerojatno zbog prevelike brzine teškog vozila

Danas nešto prije 17 sati na vijaduktu Svilno došlo je do prometne nesreće u kojoj je, prema sada dostupnim saznanjima, sudjelovalo jedno vozilo.

Foto: Matea Mrak

Vozač teretnog vozila spuštajući se iz smjera Čavli prema Rijeci u jednom trenutku, po ulasku u lijevi zavoj, izgubio je kontrolu nad teretnjakom. Teško vozilo se zanijelo i udarilo u ogradu uz cestu, zapriječivši nakon toga dvije prometne trake.

Sreća u nesreči je da je ograda izdržala udarac teškog vozila! Koliko je tragedija bila blizu njajbolje ilustrira ova fotografija Vedrana Linića snimljena “iz žablje perspektive”, odnosno ispod vijadukta!

Foto: Vedran Linić

Zasad nisu poznati točni uzroci ove nesreće, pretpostavka je kako je vozilo prevelikom brzinom ušlo u rečeni zavoj, no ostaje mogućnost i tehničkog kvara na vozilu odnosno, moda, otkazivanja kočnica.

Vozači – česti korisnici ovog prometnog pravca upozoravaju kako je kolnik na ionako neugodnom visinskom prijelazu na toj cesti i inače jako sklizak, a pogotovo je to slučaj kada pada kiša!

O točnim uzrocima nesreće više će se znati nakon vještačenja vozila i obavljenog policijskog očevida.

Foo: Vedran Linić

Nakon nesreće odnosno nakon što je teretnjak zapriječio gotovo u cijelosti prolaz prema Rijeci, na cesti se stvorila velika gužva.

Molimo vozače za strpljenje dok se sve ovo ne raščisti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari