Ovo je vozačica (32) koja je u Istri pijana naletjela na oca i kćer. Muškarac je poginuo

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Vozačica je na ispitivanju, sudac odlučuje hoće li u zatvor

Istarska policija u petak je u Županijsko državno odvjetništvo u Puli privela vozačicu (32) koja je izazvala tešku prometnu nesreću u srijedu navečer kod Poreča. Na ispitivanje su je vodila dva policajca, a žena je papirom pokušavala sakriti lice.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon ispitivanja je trebaju izvesti pred istražnog suca koji će odrediti hoće li biti puštena da se brani sa slobode ili zadržana u istražnom zatvoru.

Podsjećamo, u srijedu oko 23.30 sati na području Poreča dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok je jedna teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljala automobilom Volkswagen Caddy, pulske registarske oznake iz smjera Poreča prema Kukcima. Nedaleko mjesta Kukci, vozačica je djelomično prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udarila u motocikl Gillera, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. Od siline udara, motociklist je zajedno s maloljetnom putnicom pao na travnatu površinu.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

U nesreći je vozač motocikla preminuo na mjestu događaja dok je putnica zbog teških ozljeda zadržana na liječenju u OB Pula. Vozačica Volkswagena je lakše ozlijeđena te je zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhićena i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

U trenutku nesreće u Volkswagenu su se nalazila još tri putnika u dobi od 29,19 i 18 godina koji nisu ozlijeđeni.

Tijelo preminulog muškarca je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije.
Vijesti.hr
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari