“PAUK” U AKCIJI: Nepropisno parkiranim vozilom blokiran promet u Dječjoj bolnici Kantrida

Nesmotrena vozačica na nekoliko je sati nepropisno parkiranim vozilom blokirala promet u krugu Bolnice, pa je osoblje moralo pozvati pomoć

pauk1

Nikad dovoljno upozorenja nesmotrenim vozačima! I kada se uvođenjem naplate parkiranja u krugu Dječje bolnice Kantrida mislilo da je napokon uveden red i potpuna organizacija parkiranja i prometovanja u krugu Bolnice, još uvijek ima slučajeva vozača „pametnijih” od drugih.

pauk2

Tako je danas svoju nesmotrenost i nedovoljnu pažnju prema drugima morala platiti i vozačica osobnog vozila nepropisno parkiranog u krugu Bolnice. Vozačica je ostavila auto i bila odsutna, prema osoblju Bolnice, više od tri sata, blokirajući prolaz drugim vozilima.

pauk3

Nije bilo druge no nazvati pomoć odnosno policiju i vozilo „pauk“. No kada je „pauk“ stigao, ni on nije mogao proći uz parkirani auto, pa je zadnji kraj automobila u nazočnosti policijskih službenika podignut i zanešen od strane osoblja vučne službe i Bolnice.

pauk4

U bolnici napominju kako cijena parkiranja od četiri kune po satu (prvi sat je besplatan) ne bi trebalo biti nešto što posjetitelje tjera na nepropisno parkiranje izvan označenih parkirnih zona. Isto tako, ako i nema slobodnih parkirnih mjesta u krugu Bolnice, ima ih na parkiralištu Bazena Kantrida udaljenom svega minutu-dvije hoda od Bolnice.

pauk5

Nakraju, najskuplje parkiranje često ispadne ono koje se u nekom trenutku nekome učini besplatnim…

Foto: facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari