PLAMEN U AUTOBUSU: Na Drenovskom putu gorjela Autotrolejeva „jedanaestica“

Do samozapaljenja pogonskog stoja autobusa došlo je danas poslijepodne

Nitko od putnika nasreću nije ozlijeđen u samozapaljenju Autotrolejeva autobusa koji je danas poslijepodne prometovao na prigradskoj liniji „11“ koja prometuje od Rijeke do Drenove i Saršona, a ponekad i do Viškova.

Do samozapajenja autobusa je došlo na Drenovskom putu, nakon poznatog a nedavno rekonstuiranog uspona od „Streljane“ prema Donjoj Drenovi, blizu križanja Drenovskog puta s Kučićkim putem i Severinskom ulicom.

Vozač je odmah zaustavio vozilo čim je primijetio signalizaciju putnika da nešto s pogonskim stojem autobusa nije u redu, odnosno da se pojavila vatra. Putnici su izašli iz vozila a vozač je pokušao ugasiti plamen, no vatra je dotad dobrim dijelom uništila jedan dio autobusa.

Foto: N. Matković
Foto: N. Matković
Foto: N. Matković

Putnici su morali pričekati drugi autobus odnosno potražiti alternativne mogućnosti prijevoza. Uzrok požara utvrdit će istraga Autotrolejeva tehničkog osoblja.

Foto: Čitatelj

https://www.facebook.com/nenad.matkovic2/videos/1955488004702452/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari