Počelo suđenje monstrumu koji je pištoljem usmrtio vlastite roditelje

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Tin Šunjerga bez ikakvih emocija pri ulasku u sudnicu. Odvjetnici oštećene obitelji zatražili su zatvaranje javnosti jer obitelj trpi ionako teške duševne boli i emocionalnu patnju

Na Županijskom sudu u Zadru u srijedu ujutro počelo je suđenje Tinu Šunjergi, 19-godišnjaku koji je optužen za brutalno ubojstvo vlastitih roditelja u ožujku prošle godine.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Predsjednica sudskog za mladež vijeća sutkinja Sandra Radanović odlučila je kako će cijelo suđenje od početka do izricanja presude biti zatvoreno za javnost i kamere.

Šunjerga se tereti kako je prošle godine 25. ožujka usmrtio roditelje vatrenim oružjem zbog učestalog prigovaranja na njegovo ponašanje. Mladić je tog dana uzeo pištolj iz obiteljske kuće, a zatim s prijateljem otišao do polja gdje je bila njegova majka, koju je usmrtio za zadnjeg sjedišta automobila. Nakon toga vratio se u obiteljsku kuću i još jednim hicem iz pištolja u garaži usmrtio vlastitog oca.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

To su tražili i to i zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika Branko Čvrljak, branitelj Šunjerge Karlo Surić, odvjetnik drugooptuženog mlađeg punoljetnika I.Š. Miro Juras, Mario Mijat odvjetnik Nevenke i Mirka Storića (bake i djeda od mame) i odvjetnik Željka i Kristine Šunjerga (djeda i bake od tate) Josip Torić.

Odvjetnici oštećene obitelji zatražili su zatvaranje javnosti jer obitelj trpi ionako teške duševne boli i emocionalnu patnju jer je tijekom istrage u javnost izišlo niz senzacionalističkih neistina i poluistina koje oni nemaju snage ni mogućnosti demantirati.

 Ivan Škarić, svjedok ubojstva. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Tin Šunjerga ulaskom u sudnicu nije pokazivao emocije, sjedio je mirno na klupi i nije ni pogledao u prijatelja pred kojim je u automobilu ubio majku Silvanu.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari