„POKOPAN „BRACO“ Nitko iz obitelji Cetinski se nije pojavio na sprovodu: ‘Preveliki su oni za nas male ljude’

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pjevač Tony Cetinski proteklog je petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na kolniku, a danas je održan pogreb unesrećenog muškarca

U četvrtak u poslijepodnevnim satima na rovinjskom je groblju pokopan 62-godišnji Ibrahim Kevljanin, na kojeg je prošlog tjedan automobilom naletio pjevač Tony Cetinski, piše 24 sata.

Zanimljiva je činjenica kako se nitko iz obitelji Cetinski nije pojavio na pogrebu. No kasnije tijekom dana stupili smo u kontakt s Tonyjem Cetinskim koji je objasnio zašto nije došao na pogreb (OVDJE).

“Preveliki su Cetinski za nas male ljude, ako me razumijete”, izjavila je jedna Ibrahimova prijateljica za 24 sata.

Na pogrebu je posljednji pozdrav Ibrahimu uputio Suad Salkić, koji se od njega oprostio riječima: “Susjedi su se svi mogli osloniti na tebe sve dok te nije zadesila velika tragedija. Danas te posljednji put pozdravljamo i obećavamo da ćemo dugo pamtiti našeg Bracu.”

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Podsjetimo, pjevač Tony Cetinski proteklog je petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na kolniku, nakon čega su na mjesto događaja morali stići i vatrogasci kako bi podigli Mercedes i izvukli tijelo unesrećenog muškarca, piše 24 sata.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari