Policija: “Vozač šlepera “promašio” je željeni izlaz sa zaobilaznice. Situacija je povoljno razriješena”

Foto: Facebook/M.M. Problemi u prometu Rijeka i okolica

Mnoge vozače koji su danas vozili riječkom zaobilaznicom kod čvora Vežica iznenadio je prizor teretnog vozila zaustavljenog na prometnoj traci – u krivom smjeru!

Fotografija “šlepera koji vozi u krivom smjeru” vrlo brzo se proširila društvenim mrežama što ne treba čuditi jer je objektivno i bila riječ o potencijalno smrtonosnoj pogrešci vozača.

Stoga smo više informacija o ovoj teško objašnjivoj pogrešci profesionalnog vozača teretnog vozila potražili u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj gdje su nam potvrdili kako su upoznati s ovim prometnim prekršajem koji na svu sreću nije imao težih posljedica.

“Vozač šlepera “promašio” je izlaz s brze ceste rezervirane za promet motornih vozila no zaustavio se nakon što je uočio svoju pogrešku. Situacija u prometu je dozvoljavala da se uz pomoć drugih osoba vrati vožnjom unatrag do željenog izlaza sa riječke zaobilaznice, što je naposlijetku i učinio te nastavio vožnju. Cijeli događaj na svu sreću nije prouzročio veće i pogubnije probleme u prometu “, rečeno nam je iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari