Prometna nesreća na riječkoj zaobilaznici!

Nesreća se dogodila nešto iza 12 sati na vijaduktu kod čvora Sv. Kuzam

Danas nešto iza 12 sati na riječkoj zaobilaznici, na vijaduktu čvora Sv. Kuzam, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala, prema oprvim informacijama s terena, dva osobna vozila.

Kako je riječ o cesti s prometom u jednom smjeru u dva traka (plus pomoćni gdje je to moguće), do nesreće može uglavnom doći zbog nekog tehničkog problema ili zbog nepropisnog prestrojavanja vozila iz jedne trake u drugu (plus prevelika brzina kretanja vozila?).

Kako saznajemo od očevica nesreće, u ovome slučaju riječ je bila o tehničkom kvaru kao uzroku nesreće. Vozačici se na automobilu dogodio tehnički kvar zbog čega ju je zanijelo u vožnji i odnijelo u zaštitnu ogradu, nakon čega je prema njezinom zaustavljenom vozilu dolazilo drugo vozilo čiji je vozač ipak na vrijeme uspio smanjiti brzinu i tek “dotaknuti” havarirani automobil.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi koji su prionuli raščišćavanju mjesta nesretnog događaja u kojem – nasreću – prema našim prvim saznanjima nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Promet je tim dijelom zaobilaznice neko vrijeme bio u prekidu odnosno odvijao se otežano.

Više o točnim uzrocima nesreće znat će se po objavi izvješća o policijskom očevidu.

Foto: Čitatelj (S. O.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari