KOD PARKA MLAKA

Prometna nesreća u Krešimirovoj! Dovoljan je bio djelić sekunde nepažnje…

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se oko 14.30 sati kod kućnog broja 60

U Krešimirovoj ulici kod kućnog broja 60 oko 14.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, osobno i lako dostavno vozilo. Nesreća se dogodila na ravnom i preglednom dijelu prometnice neposredno prije križanja uz Park Mlaka.

Foto: Riportal

Lako dostavno vozilo bilo je na desnom prometnom traku u smjeru Parka Mlaka kada je u jednom trenutku, iz službeno neutvrđenih razloga, na njega naletjelo osobno vozilo marke Peugeot.

Foto: Riportal

Na osobnom vozilu pričinjena je znatna materijalna šteta. Na kolnik i dio pločnika razasule su se krhotine s vozila.

Nekoliko svjedoka iz zgrade u Krešimirovoj 60 opisalo nam je nesreću ovako: “Ne obaziremo se na promet jer je dio naše svakodnevice, ali ovakve zvukove ipak ne čujemo tako često. U jednom trenutku samo se začuo snažan tresak…buuum! Izašli smo na prozor i imali što vidjeti…”

Prema našim saznanjima, u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Promet se tim dijelom Krešimirove neko vrijeme odvijao usporeno.

Foto: Riportal

Sve okolnosti i točni uzrok nesreće bit će poznati nakon obavljenog policijskog očevida, no nije teško pretpostaviti kako će krivica za ovu nesreću pasti na vozača osobnog vozila koji se nije pridržavao pravila o odgovarajućem razmaku između vozila.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views