NESREĆA U TUNELU

Prometna nesreća u tunelu Škurinje 2; Na zaobilaznici dugačka kolona vozila u smjeru zapada!

Foto: Riportal

Prema prvim izjavama svjedoka, riječ je o lančanom sudaru u kojem su sudjelovala najmanje tri vozila

Na riječkoj zaobilaznici oko 16.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su, prema izjavama svjedoka, sudjelovala najmanje tri vozila. Prema svemu sudeći, riječ je o lančanom sudaru.

Iz HAK-a javljaju kako se zbog prometne nesreće na autocesti A7 u tunelu ŠKURINJE II u smjeru GP Rupa vozi jednim trakom, uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I.skupina),a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II skupina).

Na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Bristovac, zbog jakog vjetra, vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

U Gorskom kotaru i Lici povremeno pada slab snijeg. Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni te poledica.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari