OČEVID U TIJEKU

Prometna u Osječkoj, stradao motociklist; Promet se odvija otežano!

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se nešto prije 14 sati

Danas nešto prije 14 sati u Osječkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl.

Za sada nisu poznate okolnosti i uzroci sudara u kojem je deblji kraj, očekivano, izvukao vozač motocikla koji se nakon sudara našao odbačen na kolnik.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi. Ekipa hitne medicinske pomoći odmah je zbrinula ozlijeđenu osobu, vozača motocikla. Težina njegovih ozljeda za sada nije poznata no motociklist nije, službeno nam je potvrđeno, u životnoj opasnosti.

Zbog ove prometne nesreće promer Osječkom ulicom kraće je vrijeme bio u prekidu, potom se odvijao naizmjence jednim kolničkim trakom dok se u ovim trenucima još stvaraju povremeni zastoji i kolone u oba prvaca kretanja.

Na mjestu nesreće policijski djelatnici obavljaju očevid nakon čega će se znati više o svim okolnostima i točnim uzrocima sudara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari