STRAHOTA U SREDIŠTU RIJEKE: U prometnoj nesreći u Krešimirovoj ozlijeđena tri mladića

Foto: Facebook N. K. Cvijetić

Na mjesto nesreće u vrlo kratkom roku stigle su dežurne ekipe hitne medicinske pomoći, policije i vatrogasaca koji su ostali osiguravati prizorište udesa zbog opasnosti od naknadne eksplozije vozila

Danas prijepodne u Krešimirovoj ulici neposredno prije parka Mlaka u pravcu Opatije došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala osobna vozila BMW i Alfa Romeo. Sudar dvaju automobila bio je toliko snažan da se čuo stotinama metara uokolo, a prema pričama očevidaca odnosno stanara okolnih kuća jedan od uzroka „sigurno je morala biti i prevelika brzina, jer se čulo kao da je eksplodirala bomba!“.

U automobilu BMW stradala su dvojica mladića ali njihove ozljede u prvim trenudima nakon nesreće nisu okarakterezirane teškima. Teže je, čini se, stradao vozač automobila Alfa Romeo. Svo troje odvezeni su vozilima hitne medicinske pomoći na obradu na hitni trakt riječkog KBC-a.

Foto: Facebook V.P. Martinović

Za sada je preuranjeno govoriti o točnim uzrocima ove teške prometne nesreće, no sudeći prema položaju automobila veća je vjerojatnost da je vozač Alfe počinio grešku kojoj je možda pridonijela i nepropisna brzina vozila.

Promet je tim dijelom grada dulje vrijeme tekao otežano i usporeno uz privremenu regulaciju policijskih službenika, a vatrogasci su i nakon obavljenog policijskog očevida nesreće ostali neko vrijeme osiguravati prizorište udesa zbog opasnosti od naknadne eksplozije vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari