STRAVA NA ŠKURINJSKOJ CESTI! U prometnoj nesreći kamion sletio u duboki jarak, prepriječio pola prometnice

Do prometne nesreće došlo je danas ujutro oko 6 sati

Iz još dokraja nerazjašnjenih okolnosti danas ujutro oko 6 sati na Škurinjskoj cesti kod trgovačkog centra Pevec došlo je do teške prometne nesreće kojoj je kumovao, između ostalog, najvjerojatnije i mokar kolnik nakon kiše koja je na riječkom području padala gotovo cijelu noć.

Nakon što je vozač šlepera izgubio kontrolu nad vozilom kamion s prikolicom je gotovo sletio na 5-6 metara nižu razinu, na parkiralište  ispod ceste. Zadržala ga je, nasreću, zaštitna žičana ograda.

Vozač je pored pretrpljenog šoka zadobio, nasreću, samo lakše ozljede. Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi te policijski službenici koji su tijekom jutra utvrđivali točne okolnosti nesreće.

getro-prava2

Zbog ove prometne nesreće promet se Škurinjskom cestom jutros odvijao usporeno i uz regulaciju djelatnika prometne policije, pa se vozači mole za razumijevanje i strpljenje.

Foto: M. Zubović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari