STRAVIČAN SUDAR: Šestero ozlijeđenih, liječnici se bore za život djeteta i muškraca

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ozljede opasne po život zadobili su 40-godišnji vozač i 13-godišnje dijete

Teška prometna nesreća na državnoj cesti između Čakovca i Murskog Središća dogodila se danas oko 11.30 sati na državnoj cesti broj 209, između Čakovca i Murskog Središća.

Na dionici državne ceste između naselja Žiškovec i Štrukovec došlo je do frontalnog sudara između automobila, poljskih nacionalnih oznaka i automobila, dubrovačkih registarskih oznaka. Od siline sudara zapalila su se oba vozila.

Na mjesto događaja upućeni su hitna medicinska pomoć, vatrogasci i policija. Požar na vozilima je ugašen, dok je u čakovečku bolnicu prevezeno šestero sudionika nesreće.

Nažalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede opasne po život zadobili su 40-godišnji vozač i putnik iz vozila odnosno 13-godišnje dijete, obojica iz osobnog automobila, dubrovačkih registarskih oznaka.

Težina ozljeda drugih sudionika za sada nije poznata. U automobilu poljskih registarskih oznaka su bili roditelji i dvoje djece.

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Očevid je trenutno u tijeku, dok se promet odvija naizmjeničnim propuštanjem jednim prometnim trakom, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Više informacija nakon očevida.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell, eMeđimurje

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari