TEŠKA NESREĆA U TIZIANOVOJ: Pretrčavanje preko kolnika uzrok sudara?

Foto. Facebook/R.Ložnik/PuP

Nesreća se dogodila u Tizianovoj ulici večeras oko 19 sati

Prema pričama jednoga od svjedoka nesreće, uzrok teške prometne nesreće koja se danas oko 19 sati dogodila u Tizianovoj ulici u Rijeci moglo bi biti – neoprezno pretrčavanje kolnika pješaka izvan pješačkog prijelaza.

Naime, navodno iz toga razloga vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad svojim vozilom, “zaplesao” na cesti a potom i udario u nekoliko parkiranih automobila.

Vozač je pretrpio ozljede a materijalna šteta na vozilima je poveća. Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi pa je ozlijeđenoj osobi pružena prva pomoć. Policijski službenici regulirali su odvijanje prometa jednim prometnim trakom nakon što je promet Tizianovom neko vrijeme bio u prekidu.

Foto: Facebook/A.T./PuP

Neki svjedoci nesreće ipak su se požalili i na stanje kolnika u Tizianovoj – smatraju da bi neke dijelove ceste trebalo hitno sanirati, kako zbog većih ulegnuća tako i zbog mjestimice dotrajale asfaltne podloge.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari