TEŠKA PROMETNA NA MLAKI: U srazu Fiat stila i Alfa Romea nekoliko ozlijeđenih osoba

Prema izvješćima s terena do nesreće je došlo pri uključivanju u promet Fiat stila s benzinske postaje INA-e

Danas nešto prije 17 sati u Zvonimirovoj ulici na području Mlake došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna atumobila a nekoliko je osoba teško ozlijeđeno i prevezeno vozilom hitne medicinske pomoći na hitni trakt KBC-a Rijeka.

Prema izvješćima s terena do nesreće je došlo pri uključivanju u promet Fiat stila s benzinske postaje INA-e pri čemu je došlo do žestokog sraza s osobnim vozilom Alfa Romeo. Zasad nije poznato zbog čega je došlo do sudara, je li se vozač Fiata pokušao nepropisno uključiti u promet, ili iz nekog drugog razloga.

Kako pričaju očevici, od siline udarca oba su vozila odbačena daleko izvan pravca svoga kretanja. Na mjesto nesreće vrlo brzo stigla su vozila hitne medicinske pomoći a prema izjavama očevidaca najmanje su dvije osobe ozlijeđene te prevezene na daljnju medicinsku obradu u riječki KBC.

Točne uzroke nesreće utvrdit će policija nakon obavljenog očevida. Promet tim dijelom grada dulje je vrijeme otežan i usporen.

Foto: Teo Kovačević/Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari