Trojica osumnjičena za krađu katalizatora! Provaljivali u skladišta auto-otpada u Matuljima i na Krku

Foto: Ilustracija (MUP)

Kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani, vlasnici  obrta za oko 60. 000 kuna. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnicima.

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 32, 38 i 52 godine.

Dvojicu hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina policija sumnjiči da su tijekom prosinca prošle godine u više navrata provalili u prostore s auto-otpadom na širem području Matulja te u nekoliko mjesta na području otoka Krka.

Iz navedenih prostora demontirali su i otuđili dijelove ispušnog sustava,  odnosno nekoliko desetaka komada katalizatora. Kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani, vlasnici  obrta za oko 60. 000 kuna. Dio otuđenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnicima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja dvojica hrvatskih državljana, starosti 32 i 38 godina kazneno su prijavljeni za osam teških krađa, od kojih jednu u pokušaju.

 

Hrvatskog državljanina, starosti 52 godine policija sumnjiči da je otkupljivao spomenute katalizatore iako je znao da su otuđeni te je kazneno je prijavljen za pet kaznenih djela prikrivanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari