U OSJEČKOJ IZBJEGNUTA TRAGEDIJA! Automobil se nakon sudara zabio u ogradu ugostiteljskog objekta

Foto: Čitatelj

Prema prvim izvješćima s terena u ovoj prometnoj nesreći nema teže ozlijeđenih osoba

Na križanju Osječke ulice i Ulice Mihačeva Draga danas ujutro, nešto prije 8 sati, došlo je do prometne nesreće koja je nasreću završila bolje no što je to u konačnici moglo biti.

Vozač osobnog automobila spuštajući se Osječkom iz pravca Škurinja prema središtu grada nailaskom na križanje s Ulicom Mihačeva Draga iz zasad nepoznatih razloga izgubio je kontrolu nad svojim vozilom.

U daljnjem nekontroliranom kretanju automobil je prednjim dijelom zahvatio  i oštetio prednji dio manjeg dostavnog vozila a potom se kretanje vozila zaustavilo udarcem u zaštitne stupiće odnosno ogradu ugostiteljskog objekta koji se nalazi na mjestu gdje se ove dvije ulice križaju.

Sreća u nesreći je da brzina kretanja i masa vozila nisu ipak bili dostatno veliki da vozilo probije ogradu i uleti na terasu kafića što bi potencijalno moglo dovesti do puno težih i gorih posljedica po onoga tko je upravljao vozilom.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid nesreće. Nakon objave policijskog izvješća znat će se više i o uzrocima ovog nesretnog događaja.

Promet se ovim dijelom grada neko vrijeme odvija otežano i usporeno.

Foto: Čitatelj

NAJGLEDANIJI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari