U Rijeci se sudi Lošinjaninu koji je prijetio Plenkoviću: ‘Ozbiljan sam čovjek. Zapošljavam 11 ljudi’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Jeliću u Rijeci sude jer je navodno u telefonskom razgovoru prijetio premijeru i Vladi

Lošinjaninu Ivanu Jeliću u Rijeci sude jer je navodno u telefonskom razgovoru prijetio premijeru i Vladi, odnosno tajnici premijera je kazao da će kupiti borbene avione, srušiti Vladu i sve ih ubiti.

Danas je u svojoj obrani kazao da su “montirani” ispisi dva poziva koje je u travnju prošle godine uputio uredu Vlade.

“Policija mi je došla iznenada, dva dana nakon poziva i uhitila me pred svima na gradilištu. Bio sam u šoku, nisam znao što se događa. Nisam to očekivao, inače bih se sakrio”, kazao je o uhićenju Jelić te u obrani objasnio da je Vladu nazvao “na dan kada je onaj dečko s križem na leđima propješačio do Vlade gdje ga je primio premijer i rekao mu kako neće kupiti lijekove za djecu, a hoće avione”.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Nije istina da sam rekao da ću sam kupiti avione i sve ih zgromiti i ubiti”

“Kada sam to vidio na vijestima nazvao sam kao građanin koji ima pravo na svoje mišljenje i rekao osobnoj tajnici premijera da mislim kako je takav stav sramota te da su kupovinom aviona srušili svoju Vladu. Nikom nisam prijetio i to što me se tereti da sam rekao da ću sam kupiti avione i sve ih zgromiti i ubiti nije istina”, rekao je Jelić, pišu 24 sata.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Ja sam građevinski poduzetnik koji zapošljava 11 ljudi, ozbiljan sam čovjek koji radi 24 sata na dan i jedva preživljavam. Ja sam se samo metaforički izrazio, ali to više neću nikada raditi prema nijednoj instituciji jer vidite što me sad čeka”, kazao je Jelić te dodao kako smatra da je cijela optužnica protiv njega napravljena da bi se upozorilo druge.

“Nisam kriv, ja stvarno nisam takav, ne bih nikad nikome prijetio”, naglasio je Jelić u obrani.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari