Vatrogasci intervenirali u Jadranskom galenskom laboratoriju!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Vatrogasci su u JGL-u intervenirali prijepodne no riječ je bila o manjoj intervenciji kontrolnog tipa

Na krovištu skladišta ulaznih materijala JGL-a danas prijepodne izbio je manji požar pa su alarmirani riječki vatrogasci.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Do njihova dolaska radnici odnosno osoblje JGL-a uspjeli su sami ugasiti vatru pa su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Rijeka uglavnom morali samo pregledati krovište kako ne bi došlo do novih problema.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ispala je to intervencija slična onoj također danas prijepodne u Ulici Erazma Barčića kada su riječki vatrogasci intervenirali u zgradi Erste banke. Bila je riječ o vježbi (OVDJE), što nam je puno draže nego da moramo izvještavati o pravim požarima!

03.10.2018., Rijeka – Na krovistu skladista ulaznih materijala JGL-a na kojoj je doslo do manjeg pozara koji je brzo ugasen.
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U svakom slučaju, riječki vatrogasci još jednom su iskazali budnost i iznimnu brzinu pri dolasku na mjesto požara što je krucijalno za uspješnost obuzdavanja vatre na požarištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari