GREŠKA VOZAČA

(FOTO, VIDEO) Nesreća na Kukuljanovu! “Prazna” cesta, krivo skretanje i …eto nevolje!

Foto: Riportal.hr

Nešto iza 14 sati na cesti Čavle – Indistrijska zona Kukuljanovo, blizu autopraonice, dogodila se teža prometna nesreća

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila. Vozač većeg automobila uključivao se iz sporedne ceste, iz autopraonice, na glavnu cestu, ali nije poštovao obavezan smjer kretanja udesno, prema Čavlima, već je pokušao skrenuti ulijevo.

Foto: Riportal.hr

U tom trenutku, vozeći se pravilno svojom stranom kolnika iz pravca trgovačkih centara u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, kretala se vozačica upravljajući manjih gradskim vozilom. Sve se dogodilo u djeliću sekunde, sudar je bio neizbježan!

Foto: Riportal.hr

Na svu sreću, pored gomile uništenog lima, u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba!

“Srećom, bila sam vezana! Boli me prsni koš, ali sve u svemu… moglo je biti puno gore!”, kazala nam je vozačica manjeg automobila.

Foto: Riportal.hr

Treba svakako pohvaliti pripadnike Državne intervencijske postrojbe RH koji su se zatekli na mjestu nesreće. Zaustavili su svoje vozilo i odmah krenuli u pomoć unesrećenima. Ostali su na mjestu nesreće sve do dolaska policijske patrole kako bi usmjeravali promet!

Foto: Riportal.hr

Više o svim okolnostima nesreće znat će se nakon obavljenog policijskog očevida koji je u tijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari