(FOTO, VIDEO) PEHLIN Pogledajte kako požarište izgleda danas ujutro

Idi na originalni članak
Foto: Riječanin

U požaru koji je izbio jučer poslijepodne jedna kuća je u potpunosti izgorjela dok su riječki vatrogasci brzom intervencijom spriječili širenje vatre na okolne objekte i katastrofu većih razmjera

Oglas

Danas ujutro slika požarišta otkriva sav vatreni užas koji se jučer ovdje odvijao.

(FOTO, VIDEO) Požar na Pehlinu! Vatra progutala drvenu prizemnicu, požrtvovni vatrogasci spriječili veću katastrofu

U staroj drvenoj kući namještaj, tepisi i drugo su gorjeli “kao šibica” te su pri izgaranju stvarali veliku količinu dima.

Foto: Riječanin

Kuća je izgorjela do temelja, vidljivo je i na fotografijama Maksa Kosjeka, dok su na novoj kući ispred nje oštećeni prozori i klima uređaj. Sve to treba sada rasčistiti i urediti, javlja Maks Kosjek putem svoga Facebook profila.

Foto: Maks Kosjek

Stara drvena kuća na adresi Plase 34b bila je vlasništvo obitelji Adema Prekadinija. Obitelj Prekadini sa sedmero djece je do prije par godina živjela u njoj, no u međuvremenu su ispred nje izgradili novu skromnu zidanu kuću koja još nije dovršena.

Foto: Maks Kosjek

Maks Kosjek u objavi na Facebooku napominje kako bi bilo lijepo da se iz solidarnosti pomogne obitelji Prekadini da dovrše novu kuću u kojoj sada stanuju, nešto slično kako se pomoglo i obitelji Butković na Gornjem Zametu.

Foto: Maks Kosjek
Foto: Maks Kosjek
Foto: Maks Kosjek

Exit mobile version