(FOTO & VIDEO) POŽAR NA ŠKURINJAMA! Gore skladišta u komercijalno-uslužnom centru, vatrogasci se jakim snagama bore s vatrom!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Vatrogasci iz Rijeke i Opatije bore se s vatrom na Škurinjama, u proizvodno-skadišnom i izložbenom prostoru Elgrada,  neposredno uz trgovački centar Fiume

01:10h Foto: Anton Šutej

NAJNOVIJE – 01:10 h Vatrogasci se još uvijek bore s vatrom.

Požar je izbio večeras iza 21 sat u skladištima Elgrada d.o.o. na adresi Škurinjska cesta 1. Vatra je  iz zasad nepoznatih razloga izbila u skladištima većinom izgrađenima od plastičnih materijala što znatno otežava gašenje!

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/1935182233464549/

Policija je ogradila područje i upozorava građane da se ne približavaju požarištu zbog opasnosti od eksplozije plinskih boca. Neki stanari obližnjih zgrada u panici su preparkirali svoja vozila kako ne bi bila na udaru eventualnih eksplozija. Oko požarišta, na pločniku Osječke ulice, mnoštvo je građana koji zabrinuto promatraju razvoj situacije.

Još fotografija s požarišta pogledajte OVDJE!

Pogled na požarište iz Osječke ulice

Na terenu su jake vatrogasne snage koje se bore s vatrom. Primarni zadatak je zaustaviti širenje vatre prema trgovačkom centru Fiume odnosno škurinjskom Konzumu. Na požarištu se čuju detonacije.

Video: V. Trbović Žigić

Video: A. Gašpar

Negdje iza 22 sata postalo je jasno da su požrtvovni vatrogasci uspjeli spriječiti najgore, širenje vatre na obližnji trgovački centar i druge objekte.

Prema prvim informacijama ljudskih žrtava nema. No materijalna šteta nakon ove vatrene kataklizme bit će jako velika – spomenimo samo da je izgorjela i velika hala autopraonice Baywash u kojoj je bilo i nekoliko automobila i motocikl, no nasreću velikom požrtvovnošću djelatnika praonice i njihovih prijatelja izvučeni su na vrijeme…

Još fotografija s požarišta pogledajte OVDJE!

Foto. T. S.

Još fotografija s požarišta pogledajte OVDJE!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari