STRAVA KOD ZAPREŠIĆA

FOTO Vlak udario auto u kojem su bile tri djevojke, jedna (27) poginula!

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Sestre blizanke u nesreći su lakše ozlijeđene

Na pružnom prijelazu u Brdovcu kod Zaprešića oko 20.20 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Došlo je do naleta vlaka na osobni automobil u kojem su se nalazile tri osobe, izvijestila je policija.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jutarnji list piše da je poginula 27-godišnja djevojka A.B. koja je bila putnica na stražnjem sjedalu Mercedesa A klase sisačke registracije. Mercedes je vozila 25-godišnja djevojka, a na suvozačkom mjestu je bila njena sestra blizanka.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Obje su kolima Hitne pomoći prevezene u zagrebačku bolnicu Sveti Duh gdje je utvrđeno da imaju lakše ozljede.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nesreća se dogodila na pružnom prijelazu iz Brdovca prema Javorju točno kod željezničke postaje Brdovec, na mjestu gdje nije postavljena rampa nego Andrijin križ i svjetlosna i zvučna signalizacija, piše Jutarnji list.

U trenutku nesreće na automobil je naletjela lokomotiva koja se kretala u smjeru Zaprešića.

 Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Vozačica je, piše list, policiji dala izjavu u kojoj je ustvrdila da je krenula preko pruge jer nije bila upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Strojovođa i njegove kolege na kontrolnoj točki tvrde pak da je signalizacija bila upaljena. Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari