ZAMET: Motociklist stradao u prometnoj nesreći kod autobusnog okretišta

Foto: Facebook/S.K./Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Nesreća se dogodila danas poslijepodne na križanju ulica Ivana Ćikovića Belog i ulice Diračje

Danas poslijepodne na križanju ulica Ivana Ćikovića Belog i ulice Diračje, kod autobusnog okretišta na Zametu, došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen motociklist.

Nesreća se dogodila pod zasad točno nerazjašnjenim okolnostima, a prema tvrdnjama nekih očevica koji su svoj komentar ostavili u Facebook grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica, moguće je da je osobno vozilo oduzelo prednost motociklu zbog čega je došlo do sudara uslijed čega je motociklist završio na kolniku.

Prema izjavama svjedoka/komentatora na mjesto nesreće vrlo brzo stigla je ekipa hitne medicinske pomoći koja je zbrinula ozlijeđenog motociklista.

Sudeći prema fotografijama s mjesta nesreće sraz vozila i motocikla bio je izuzetno snažan jer su se dijelovi motocikla razasuli metrima unaokolo.

Promet je tim dijelom Zameta neko vrijeme bio otežan i usporen a nastavio se normalno odvijati nakon obavljenog policijskog očevida.

Foto: Facebook/S.K./Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari