(FOTOGALERIJA) „DVA U JEDAN“: Nakon prometne nesreće na A7 s tri vozila, u suprotnoj traci nova prometna s dva vozila!

Foto: Denis Flego Photography

Policijski službenici obavljali su uviđaj prometne nesreće na autocesti A7 negdje kod mjesta Praputnjak, kada se u drugoj prometnoj traci dogodila nova nesreća. Nema ozlijeđenih osoba, ali je materijalna šteta velika

PROM1

Policijski službenici PU primorsko-goranske danas poslijepodne nisu morali ići daleko kada se, dok su obavljali uviđaj jedne prometne nesreće, praktički pred njihovim očima dogodila druga prometna nesreća: samo su prekoračili ogradu koja dijeli dvije prometne trake autoceste A7 negdje ispod mjesta Praputnjak. Težina prometnih nezgoda dozvoljava nam ovako malo ležerniji pristup izvještavanju, jer su nasreću obje prometne prošle bez ozlijeđenih osoba! No materijalna šteta je poveća!

Krenimo redom: danas poslijepodne na A7 iz smjera Krka prema Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema pričama očevidaca i nekih osoba koje su prisustvovale uviđaju, sve je navodno počelo još na Krku gdje je vozilo „Renault twingo“ navodno brzom vožnjom već izazvalo pažnju prometne policije. Dolaskom na spomenuti dio autoceste A7 vozilo „Golf“ talijanskih registaskih oznaka navodno je oduzelo prednost „twingu“, a u njihovom srazu stradao je i treći automobil. Sva tri vozila pretrpjela su znatna oštećenja i materijalna šteta je velika.

PROM4

Zbog policijskog uviđaja promet tim dijelom autoceste bio je nešto usporeniji, no potom se dogodilo nešto što bi malo tko mogao očekivati: u drugom prometnom traku, u smjeru Rijeka-Krk, dogodila se nova prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila („Peugeot“ i „Audi“). Nasreću, ozlijeđenih nije bilo, ali je procijenjena materijalna šteta također vrlo velika.

Sve okolnosti ovih nesretnih događaja utvrdit će policijski službenici koji su u ovom navratu morali odraditi „dvostruko“.

Tekst i fotografije: Denis Flego

PROM6

PROM999 PROM9999

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari