(FOTOGALERIJA) VATRA UNIŠTILA TRI BRODA: Muškarac spavao na jednom od njih, ali se na vrijeme probudio

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

‘Na gašenju je radilo 30 vatrogasaca s pet vozila iz tri dobrovoljna vatrogasna društva’, rekao je vatrogasni zapovjednik

U petak ujutro u lučici Ramova u Krvavici kod Makarske buknuo je požar u kojem su izgorjela tri broda! Nasreću, nitko nije ozlijeđen, ali se procjenjuje da će materijalna šteta biti velika.

Vatra je buknula u 4.10 sati, prvo na 13-metarskom brodu na kojem je spavao muškarac, ali je na vrijeme napustio plovilo i pozvao vatrogasce. Kako se vatra širila, zahvatila je i dva susjedna usidrena broda duljine šest metara od kojih je jedan bio gumenjak.

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

“Nema ozlijeđenih, s tim da je šteta velika jer je brod od 13 metara u potpunosti izgorio, a izgorjela su i ostala dva broda. Imali smo prijetnju da će se vatra proširiti i na ostale brodove u lučici, ali smo vatru uspjeli ugasiti. Požar je izbio na najvećem brodu, pa se vatra širila na ostale brodove. Na gašenju je radilo 30 vatrogasaca s pet vozila iz tri dobrovoljna vatrogasna društva”, rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina a prenijela Hina.

Jutros će policija na mjestu događaja obaviti očevid kako bi se utvrdilo koji je uzrok požara.

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari