KAZNENO JE PRIJAVLJEN

Gadan obračun u Viškovu! Nakon što je 42-godišnjak bokserom smlavio državljanina BIH (36), kod potonjeg pronađene puške i streljivo!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističke istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i prijetnje.

Spomenuti se sumnjiči da je 16. lipnja u stanu na području Viškova fizički napao 36-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i udario ga metalnim predmetom (bokserom) zadavši mu teške tjelesne ozljede. Nakon toga mu je uputio ozbiljne prijetnje što je kod oštećenog izazvalo ozbiljan strah za vlastitu sigurnost i život.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, kazneno je procesuiran i 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Sumnjiči se da je u lipnju ove godine uputio ozbiljne prijetnje 42-godišnjaku što je kod njega izazvalo bojazan za vlastiti život.

Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se 36-godišnjak koristi te su pronađene dvije puške i razno streljivo koji su oduzeti.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari