OSUĐEN

GNJUSNO! 58-godišnjak vrebao ženu na Malom Lošinju, a onda ju zaskočio i stavio ruku u hlače: ‘Ne boj se…’

Mali Losinj

Na sudu je sve priznao i izrazio žaljenje

“Ne boj se, neću ti ništa”, rekao je 40 minuta nakon ponoći D.S. (58) nepoznatoj ženi koja je prolazila jednom ulicom u Malom Lošinju. Pratio ju je dok je hodala prema svom autu. Uhvatio ju je objeručke rukama s leđa, privukao i zavukao ruku u njezine hlače.

Ona je počela zapomagati, čuo ju je stanar s prozora obližnje kuće te je počeo vikati na napasnika da ostavi ženu na miru “i da se gubi”. Predator je pobjegao, donosi Jutarnji list, ali je žrtva sve prijavila policiji koja ga je pronašla.

Sada je na jednom Općinskom sudu muškarac osuđen na šest mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine. Mora i platiti 250 eura sudskih troškova. Na sudu je priznao da je kriv i iskazao kajanje. Dodao je da osjeća sramotu, da se želi ispričati žrtvi i zatražiti oprost. “Obećajem da više neću činiti kaznena djela”, rekao je i naveo da je bez supruge ostao 2018. Da je svima u obitelji rekao što je učinio i to čim je došao kući. “Došlo mi je da propadnem u zemlju od srama “, priznao je u sudnici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari