KAKO NISU VIDJELI?

Video | Godinama je radio u tužiteljstvu, a o slučaju Platak kaže: ‘Policija je malo istrčala’

Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra gostujući u RTL-u Danas kaže da je policija snimku dobila istu večer, da su jako brzo po dojavi reagirali, odradili što treba. Kasnije im je ista uručena i službeno u pravom formatu. Više u video prilogu!

Nakon što je voditelj skijališta na Platku za RTL jasno potvrdio kako je policiji istu večer dostavio snimku incidenta – ostaje nejasno kako policija nije vidjela ono što su vidjeli svi nakon što smo objavili cjelovitu snimku koja pokazuje kako je izgledala brutalna tučnjava na snijegu.

Ključno pitanje koje postavlja struka glasi – zašto je incident označen kao prekršaj, a evo što kaže odvjetnik Neven Antić koji je godinama radio u tužiteljstvu.

“Po meni se ovdje policija malo istrčala s onim izjavama da se radi o prekršaju i da oni tu ne vide elemente kaznenog djela. Kada se vidi ova snimka, pogotovo drugi dio gdje se vidi osoba koja dolazi s leđa. Način na koji je udarac izveden, dakle ovdje je najmanje pokušaj teške tjelesne ozljede”, kaže za RTL Danas.hr.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari