CRNA TOČKA?

GOTOVO NA ISTOM MJESTU! Nova nesreća na Krčkoj magistrali: Automobil u jarku kod skretanja za Njivice

Foto: Facebook/I.A/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se na D102, Krčkoj magistrali, danas oko 7 sati

Nakon jučerašnje nesreće u kojoj je također jedan osobni automobil završio u dubokom jarku kod Njivica, danas na Krčkoj magistrali nova, gotovo “preslikana” nesreća!

Iz za sada neutvrđenih razloga vozač automobila izgubio je kontrolu nad upravljačem te vozilom sletio s ceste u jarak. Prema informacijama službenih osoba, u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Na mjesto nesreće brzo su stigli pripadnici interventnih službi, a na magistrali se promet neko vrijeme odvijao otežano i usporeno. No dolaskom policije uspostavljena je privremena prometna regulacija pa se promet odvijao nesmetano jednim prometnim trakom.

Zanimljivo je da se ova nesreća, o kojoj su izvijestili i članovi popularne Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica, dogodila gotovo na istom mjestu kao i ona jučerašnja, pa je još jednom potrebno istaknuti kako je uvijek, a pogotovo tijekom turističke sezone, na Krčkoj magistrali potreban povećan oprez i strpljenje.

Dobro uređena i opremljena – ali varljiva i mjestimice izrazito zavojita cesta – na nekoliko mjesta pruža mogućnost razvijanja većih brzina, što se onda relativno naglo pretvara u dionice gdje je potrebno naglo smanjiti brzinu, što mnogi vozači ne uvide na vrijeme pa dolazi do ovakvih nezgoda.

Ako tome pribrojimo i neiskustvo i nepoznavanje prometnice turista koji su na magistrali prvi put, još je jasnije da Krčku magistralu treba shvatiti jako ozbiljno i brzinu prilagoditi uvjetima na cesti.

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari