GRAĐANI, OPREZ! Lopovi vrebaju mobitele i novčanike, na Viškovu ukraden udarni čekić

Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je krajem studenoga na području Viškova ukrao udarni čekić s pripadajućom opremom u vrijednosti oko 9.100 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od 33-godišnjaka su ukradeni predmeti oduzeti i vraćeni  38-godišnjem vlasniku.

U proteklih nekoliko dana policija je na području Rijeke zabilježila više krađa mobitela i novčanika. Građani su pokradeni u noćnim satima u ugostiteljskim objektima, u popodnevnim satima u gradskom autobusu.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na više od deset  tisuća kuna.

Policija još jednom upozorava građane da čuvaju svoje stvari te da ih niti u jednom trenutku ne ostavljaju bez nadzora. Napominju kako u aktualno vrijeme adventa počinitelji koriste gužvu i mjesta poput trgovačkih centara, javnih otvorenih prostora na kojima se nalazi veliki broj ljudi kako bi se domogli stvari koje im ne pripadaju. Česta mjesta krađe su i sredstva javnog prijevoza, tržnice, ugostiteljski objekti, različita javna okupljanja i slično.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari