Građani otkrili lopova: U M. Dragi dolijao serijski kradljivac koji je haračio po plažama!

Foto: Riječanin/M. Levak

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela krađe

Osumnjičenog su zatekli građanin te policijski službenik izvan službe, 26. kolovoza u Mošćeničkoj Dragi s otuđenim predmetima nakon počinjenja krađe te je spriječen u daljnjem činjenju istovrsnih kaznenih djela.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je tijekom srpnja i kolovoza iskoristio odsutnost vlasnika te u četiri navrata na plaži u Mošćeničkoj Dragi otuđio ostavljene torbe i stvari u njima (novac, mobitele, osobne isprave, bankovne kartice i druge predmete), dok je u jednom slučaju iz kuće, također u Mošćeničkoj Dragi otuđio mobitele.

Ovi mobiteli te dio drugih otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na više od 20.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 64-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari