IZ POLICIJE ZAHVALILI GRAĐANIMA

Građani pomogli policiji na području Fužina uhvatiti odbjeglog krijumčara ljudi

Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Policijski službenici danas su na području Fužina pronašli i uhitili vozača za kojim se intenzivno tragalo od ponedjeljka, 14. veljače kada je izazvao prometnu nesreću i pobjegao

Podsjećamo, u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradala jedna osoba, dok su četiri osobe ozlijeđene, od kojih dvije teže. Osoba koja je smrtno stradala, kao i ozlijeđene osobe su državljani Turske.

Tijekom proteklih dana na području od mjesta prometne nesreće te na više lokacija u Gorskom kotaru za odbjeglim vozačem intenzivno su tragali policijski službenici temeljne i kriminalističke policije te pripadnici interventne i specijalne policije.

Pojačanu prisutnost policije uočili su i građani, koji su korisnim informacijama o sumnjivoj osobi pomogli policiji te je potraga za odbjeglim vozačem rezultirala njegovima pronalaskom.

Utvrđeno je kako je riječ o 27-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je danas uhićen te je nakon što mu je pružena odgovarajuća liječnička pomoć, priveden na kriminalističko istraživanje.

Policija ga sumnjiči za počinjenje kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, „Nepružanje pomoći“ i „Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma“.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske uputili su zahvalu građanima na korisnim informacijama i pomoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari