PRED UNUTARSTRANAČKE IZBORE

HDZ-ovac već drugi put pronašao kokoške s odrubljenim glavama u vlastitom skladištu

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Sve je prijavio policiji

Josip Mahović Pini (60) je bivši zapovjednik 151. samoborske brigade, već je dugo godina u HDZ-u i sada se kandidirao za predsjednika HDZ-a Samobor. Kandidat je i za potpredsjednika HDZ-a Zagrebačke županije u timu Damira Mikuljana.

‘Mislio sam da su tvorovi’

Na unutarstranačkim izborima u nedjelju članovi  HDZ-a biraju čelnike lokalnih organizacija. Mahović je nedavno pronašao tri svoje kokoške pronašao s odrubljenim glavama.

”Na otvorenom skladištu u Rakovici koji koristim, prvo sam u dvorištu prije jedno mjesec i pol našao dvije kokoške bez glave. Mislio sam da su tvorovi donijeli i nisam obraćao pozornost. A onda sam prošli tjedan našao tri kokoške s odrubljenim glavama u kutiji kako bi bilo jasno da ih je ostavio čovjek. Sve sam odmah prijavio policiji koja sada istražuje slučaj”, rekao je Mahović za 24sata.

Mahovićev protukandidat za mjesto predsjednika samoborskog HDZ-a  je Tomislav Masten.

”Nisam s nikim u svađi, nemam nikakvih problema niti sam sudjelovao u bilo kakvim sumnjivim poslovima. Ne znam je li ovo politička poruka, ali po svemu zaključujem da jeste. Jer u svojoj kandidaturi sam najavio da ćemo očistiti HDZ od problematičnih i nepodobnih ljudi”, izjavio je Mahović.

Tvrdi kako je policija fotografirala kokoši, a on ih nije maknuo.

”Ostavio sam na toj kutiji i svoj broj telefona da mi se mogu javiti i ako imaju što reći, da mi kažu u lice. No, sad sam bio u Rakovici, nema kutije. Da su životinje odnijele kokoši, onda bi ona ostala. Očito se netko vratio po njih i odnio”, zaključuje Mahović.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari