JEDAN TEŠKO, DRUGI LAKŠE OZLIJEĐEN

Helikopterom prevezli unesrećene u Rijeku: Policija otkrila detalje nesreće kod Klenovice

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Jedan je vozač teško ozlijeđen, a drugi lakše

Jučer, 17 svibnja oko 15.45 sati na Jadranskoj magistrali iznad Klenovice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva teretna vozila s priključnim vozilima (skup vozila), osječkih i šibenskih registracijskih oznaka.

“Prema dosad utvrđenom, dolaskom do više uzastopnih zavoja, u jednom je trenutku došlo do puknuća pneumatika na priključnom vozilu osječkih registracijskih oznaka, kojim je krećući se u smjeru Senja upravljao 24-godišnji vozač. Potom je došlo do zanošenja i prevrtanja skupa vozila, koje je klizeći po kolniku prešlo na suprotnu stranu ceste gdje je došlo do udara u prednji dio teretnog vozila, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Crikvenice upravljao 40-godišnji vozač.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog zadobivenih ozljeda 40-godišnji vozač je helikopterom prevezen u KBC Rijeka gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. 24-godišnji vozač je u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.

Radi utvrđivanja relevantnih činjenica vezanih uz ovu prometnu nesreću nastavlja se poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji.

Zbog prometne nesreće promet je preusmjeren te se odvijao obilaznim pravcima, a u potpunosti je uspostavljen jutros oko u 4,25 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari