SPASILA GA POLICIJA

HOROR! Mladog Slovenca namamio u Hrvatsku, rekao da ima nadnaravne moći i zatočio ga u stanu

Foto:Luka Stanzl/PIXSELL/ Ilustracija

Namamio ga u Zagreb lažno mu se predstavivši kao stručnjak za katastrofe koji ima nadnaravne moći. Držao ga zatočenog u stanu, uskraćivao mu hranu i piće te ga verbalno zlostavljao

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Protupravno oduzimanje slobode“ na štetu 22-godišnjeg državljanina Republike Slovenije.

Sumnja se da je osumnjičeni u kolovozu 2022. godine putem društvene mreže stupio u kontakt s oštećenim 22-godišnjakom te mu se lažno predstavio kao specijalist za katastrofe, a ujedno i kao osoba s nadnaravnim moćima.

Prouzročivši znatiželju oštećenog, prema prethodnom dogovoru, 9. siječnja 2023. godine u večernjim satima, sumnja se, osumnjičeni se sastao s oštećenim na području grada Zagreba, a zatim su zajedno otišli u stan osumnjičenog na području Trešnjevke.

Na navedenoj adresi, sumnja se, osumnjičeni je od tada neprekidno pa sve do 7. veljače 22-godišnjaka držao zatvorenim u stanu, ograničavajući mu slobodu kretanja, pri čemu mu je često uskraćivao hranu te ga verbalno zlostavljao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće, piše RTL Danas.hr..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari