KAZNENO PRIJAVLJENI

HOROR NA CRESU! Dvojica mladića noću ulazili u šatore u kampu i krali među spavačima!

Foto: Kamp Kovacine

Obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni zbog počinjenja razbojničke krađe u kampu, a 19-godišnjak i za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem, dok 27-godišnjak i za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici  Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 19 i 27 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe.

Riječ je o kaznenom djelu koje su osumnjičenici 1. srpnja počinili u autokampu Kovačine u Cresu.

Naime, oni su oko 3 sata ujutro ušli u šator 38-godišnjeg slovenskog državljanina u kojem je spavao te mu otuđili novčanik s novcem  i osobnim dokumentima, kao i druge predmete.

Kako se oštećeni Slovenac pri tome probudio, pokušao ih je zaustaviti u bijegu, no, počinitelji su ga fizički napali te srušili na tlo i potom se udaljili u nepoznatom smjeru.

Istog dana u popodnevnim satima počinitelji su uhićeni u Cresu i privedeni na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je utvrđeno da je za 19-godišnjakom PU zagrebačka raspisala potragu poradi počinjenja kaznenog djela krađe.

VIDEO DANA:

Uz to je utvrđeno je da je u lipnju na području Cresa počinio i kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Tijekom istraživanja policija je kod 19-godišnjaka pronašla i tablete droge „ecstasy“ u količini od 16,9 grama, zatim 2,1 gram droge marihuana,  tzv. „joint“ marihuane od 0,8 grama i druge predmete koje mu je 27-godišnjak predao za daljnju preprodaju.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe, obojica navedenih osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 19-godišnjak i za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem, dok je 27-godišnjak kazneno prijavljen i za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari