VRUĆE GLAVE

HOROR NA GROBNIKU Sukobili se kod vozila, izgovorene ružne riječi a onda ‘proradilo’ i hladno oružje!

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Prilikom verbalnog i fizičkog sukoba 36-godišnji hrvatski državljanin je oštrim predmetom ozlijedio 38-godišnjaka

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teška tjelesna ozljeda.

“Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 17. srpnja na području Čavli, oko 21.30 sati, spomenuti 36-godišnjak upravljao osobnim vozilom na cesti od Svilnog prema Čavlima kada je iza njega na kolniku s vozilom se zaustavio 38-godišnji hrvatski državljanin te prišao njegovom vozilu i kroz otvoreni prozor se verbalno sukobio s 36-godišnjakom.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osim verbalnog, došlo je i do fizičkog sukoba: “Pri tome je 36-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 38-godišnjaka koji se potom udaljio s mjesta događaja. Medicinska pomoć mu je pružena u KBC Rijeka zbog zadobivenih ozljeda.”, dodali su iz policije.

Policiji je 36-godišnjak prijavio događaj i pristupio u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Po završetku istraživanja, a radi osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičeni 36-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

MOOOLIM!? / Mojmira začuđena fotkom iz šoping centra: ‘Otkad to krave kupuju kozmetiku?’

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari