HOROR NA KVARNERU! Bračni par zatočio djevojku (19) ; Tukli je i tjerali na prostituciju: “Ubit ću te, kunem se!”

Četvrtkom, petkom i subotom nije smjela odlaziti svojoj kući. Sprečavali su je tako što bi muškarac zaključavao vrata, a ključ je držao kod sebe. Prijetio joj je da ima pištolj i da će je ugušiti golim rukama, piše Net.hr.

Općinski sud na Kvarneru 10. travnja 2024. bračnom paru A.B.D. (45) i B.D. (40) presudio je da su 2016. zatočili djevojku i tjerali je na prostituciju.

Kako piše u presudi, djevojku su od 9. studenog do 11. prosinca 2016. vrbovali za pružanje spolnih usluga. Sve su promovirali oglasom na kojem je stajalo: “Carla, 19 godina, opis: Grudi 6, sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i vašu maštu pretvara u stvarnost, u svom domu. Diskrecija zajamčena od 0-24”

Kako pišu 24 sata, žena je putem mobitela je dogovarala pružanje spolnih usluga. Kako je djevojka odbila, govorili su joj da se time mora baviti dok im ne otplati dug. Prijetili su da će je istući te da će ju pronaći i mučiti ako ih prijavi policiji. Prijetili su da će i ubiti njezinu majku. “Kako ne želiš, p*** ti materina, ja sam za tebe platio oglas za tri mjeseca 500 eura, ako treba ti ćeš biti ovdje dok nam ne otplatiš svoj dug!”, prijetio joj je okrivljeni muškarac.

Četvrtkom, petkom i subotom nije smjela odlaziti svojoj kući. Sprečavali su je tako što bi muškarac zaključavao vrata, a ključ je držao kod sebe. Prijetio joj je da ima pištolj i da će je ugušiti golim rukama. Šamarali su je i optuživali ako netko od klijenata ne bi došao. U presudi se navodi da su joj govorili da je “kura” i “droa” te su je tjerali da nosi donje rublje i provokativnu odjeću.

B.D. je bio posebno nezadovoljan 11. prosinca 2016. jer nije došao ni jedan klijent pa je djevojku obuhvatio oko vrata, počeo gušiti i govoriti: “Ubit ću te, kunem se, ubit ću te”. Djevojka je potom uspjela pobjeći i zatražiti pomoć policije. Par je u navedenom razdoblju ostvario dobit od 76.700,00 kuna (10.179,84 eura).

Okrivljenicu su osudili na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i sedam mjeseci. Izričena joj je djelomična uvjetna osuda tako da se neuvjetovani dio kazne u trajanju od 10 mjeseci ima izvršiti, a uvjetovani dio kazne u trajanju od devet mjeseci neće se izvršiti ako okrivljenica u vremenu provjeravanja od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Okrivljenika su osudili na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i devet mjeseci. I njemu se izriče djelomična uvjetna osuda tako da se neuvjetovani dio kazne u trajanju od 10 mjeseci ima izvršiti, a uvjetovani dio kazne u trajanju od jedanaest mjeseci neće se izvršiti ako okrivljenik u vremenu provjeravanja od tri godine ne počini novo kazneno djelo, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari