ZAMOLIO PA ZAPRIJETIO

Horor u Gorskom kotaru! Muškarac (43) na cesti zaustavio automobil 46-godišnjaka pa ga napao i oteo mu vozilo!

Ilustracija Riportal

Policijski službenici su osumnjičenika i vozilo s kojim se neovlašteno udaljio pronašli sljedećeg dana

Delnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 43 godine zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 43-godišnjak 20. kolovoza na širem području mjesta Lokve zaustavio vozilo i zatražio prijevoz te potom, po ulasku u vozilo fizički napao 46-godišnjeg vozača. Uslijed napada vozač je napustio upaljeno vozilo te se udaljio s mjesta događaja i obavijestio policiju.

Policijski službenici su osumnjičenika i navedeno vozilo pronašli sljedećeg dana, također na širem delničkom području i priveli ga na kriminalističko istraživanje.

Pronađeno vozilo je oduzeto od osumnjičenika i vraćeno oštećenom 46-dodišnjaku.

Osim vozila, od osumnjičenoga je oduzeto i nekoliko grama amfetamina koje je neovlašteno posjedovao, a radi čega je prekršajno prijavljen temeljem Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari