HOROR U RIJECI: Iznuđivao majku, a ako nije imala novac bi ju tukao i prijetio smrću

Foto. Ilustracija

Jednomjesečni istražni zatvor određen je jučer poslijepodne u Rijeci osumnjičenom za kaznena djela iznude i kazneno djelo tjelesne ozljede na štetu svoje majke

Jednomjesečni istražni zatvor određen je jučer poslijepodne u Rijeci 40-godišnjem R. D. iz Viškova, osumnjičenom za kaznena djela iznude i kazneno djelo tjelesne ozljede na štetu svoje majke, piše Novi list.

Visina jamstva kojim se može zamijeniti zatvor određena je na 35.000 kuna. Kako se neslužbeno doznaje, 40-godišnjak je do sada već više puta prekršajno prijavljivan upravo zbog obiteljskog nasilja.

Ovoga puta ga se sumnjiči da je od sredine siječnja 2015. godine do 2. svibnja ove godine svakodnevno od majke zahtijevao da mu daje 10 do 20 kuna. Kada ona nije imala novac koji je tražio, vikao bi na nju i udarao ju po tijelu. Strahujući od daljnjih fizičkih napada, nesretna je žena skupljala boce kako bi novac od prodaje davala sinu.

Sve je kulminiralo 2. svibnja kada je opetovano od majke tražio novac koji nije imala. Tada ju je rukama izudarao po glavi, govoreći joj da će je ubiti. Vrijeđao ju je brojnim psovkama, što je kod nje izazvalo strah i osjećaj da joj je život ugrožen, a u napadu je zadobila kontuzije očnih vjeđa i područja oko očiju, piše Novi list.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari